subota, 22. oktobar 2016.  22:00h
Pročitano 3537 puta

Detoksikacija Pančeva na ASAP žurci ove subote

Pre tri godine grupa pančevačkih disk džokeja različitih žanrova elektronske muzike okupila se s idejom da lokalnoj publici približi svoj rad. Pokrenuli su „All Stars Alliance Pančevo” (ASAP) – koji je ujedno naziv organizacije i serijala žurki.

Na „ASAP Special Edition-u” predstaviće se deo „Dtox” ekipe Na „ASAP Special Edition-u” predstaviće se deo „Dtox” ekipe ASAP

Prve dve sezone na ASAP dešavanjima nastupala su isključivo lokalna imena, koja su uspevala da okupe žanrovski razdeljenu publiku. I oni koji slušaju mekši house i oni koji vole tvrđi techno posećivali su istu žurku, što je stvorilo jaču i informisaniju publiku u gradu.

Ove klupske sezone ASAP-ovci žele da podignu priču na viši nivo, bukiranjem DJ-jeva sa domaće scene koji su zavredili njihovu pažnju. Prvi ovakav događaj zakazan je za 22. oktobar, kada će u dvorani „Apolo” Doma omladine Pančevo biti održan „ASAP Special Edition”. TKNO, Miloš Vujović, Dymo, Mark Myself, Lobor D, Sloba i Zee Jovanović naći će se za dekovima. Za vizuale će biti zadužen VJ Witness, a Marko Obradović Edge će fotkati i, kako najavljuju organizatori, „možda još po nešto”.

Pored realizacije nove ideje i početka klupske sezone, povod za ovu žurku je i 10 godina od osnivanja organizacije „Dtox”. Nastao 2006. godine, „Dtox” je imao za cilj da izvrši detoksikaciju pančevačke scene. Jay Lumen, Viktorija Rebeka, Phatjack i Sharooz, neka su od imena koje je „Dtox” bukirao za svoje žurke. Serijal „Pančevački Prvi”, „Exit” promo žurke i nebrojeno manjih događaja na raznim lokacijama, organizovani su od strane ove grupe DJ-jeva i Vj-jeva.

Na „ASAP Special Edition-u” predstaviće se deo „Dtox” ekipe. Dom omladine Pančevo i njegovo muzičko uredništvo i ove klupske sezone nastavljaju uspešnu saradnju s DJ organizacijama u gradu, što će potvrditi već isplaniran niz velikih ASAP događaja.

Karte po ceni od 200 dinara mogu se kupiti na ulazu. 

 

ASAP Special Edition cover

  • Datum:  subota, 22. oktobar 2016.
  • Vreme:  22:00 
  • Mesto:  Dvorana Apolo, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00