četvrtak, 27. avgust 2015.  22:00h
Pročitano 4586 puta

Veče Stand up komedije u Pančevu

Troje pionira stand up komedije kod nas i komičari Standup.rs - Jelena Radanović, Srđan Dinčić i Nikola Silić, nastupiće na FreeDom festivalu u Pančevu, u Letnjoj bašti, 27. avgusta od 22 sata.

Saradnja Doma omladine u Pančevu i Standup.rs traje više godina, pa je zapravo ta saradnja dovela redovan program stand up komedije u grad Pančevo.

Karte možete kupiti na biletarnici dvorane „Apolo”, u Ulici Maksima Gorkog 6 u Pančevu. U prodaji su od ponedeljka do subote u periodu od 12 do 18 sati. 

Cene karata: 200 dinara u pretprodaji, 300 dinara na ulazu. 

Stand up komedija se od samog nastanka vezuje za slobodu govora, koja se izražava kroz humor. Organizacija Standup.rs je zadužena za osnivanje stand up komedije u Srbiji a komičari koji su prvi počeli da se bave ovom formom sada su već imena za koja se dobro zna.

Najvažniji projekti ove organizacije su, pored nastupa komičara, StandUpFest – međunarodni festival stand up komedije, prvi klub komedije u Srbiji Ben Akiba (Beograd), emisija na kanalu Comedy central, festivali u Kragujevcu, Nišu, Budvi (partnerske saradnje), višegodišnje saradnje sa Zagrebom, Ljubljanom, Mariborom…

Svaki nastup vezan za slobodnu produkciju, slobodu govora i kvalitetan humor se ne propušta.

 

  • Datum:  četvrtak, 27. avgust 2015.
  • Vreme:  22:00 
  • Mesto:  Letnja bašta Doma omladine, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00