subota, 26. decembar 2015.  22:00h
Pročitano 4039 puta

Rođendanski koncerti bendova Raskid13 i Goatmare & The Hellspades

Povodom rođendana bendova “Raskid13” i “Goatmare & The Hellspades”, 26. decembra u 22 sata biće organizovana velika prednovogodišnja žurka u dvorani "Apolo" u Pančevu. 

Rođendanski koncert bendova “Raskid13” i “Goatmare & The Hellspades”, 26. decembra u 22 sata Rođendanski koncert bendova “Raskid13” i “Goatmare & The Hellspades”, 26. decembra u 22 sata

Ovo će ujedno biti i dvostruka promocija novih singlova oba benda, tako da će publika premijerno moći da čuje nove pesme. 

Prvi rođendan benda Raskid13 donosi dve nove pesme, "Izbačena", za koju je nedavno snimljen spot/žurka i "Želim da znaš", koju će krasiti šaljivi lyric video. Obe pesme su na veliko zadovoljstvo benda osvojile srca mnogobrojnih fanova na poslednjih nekoliko koncerata, a sada će biti predstavljene i pančevačkoj publici. 

Goatmare & The HellSpades ovom prilikom slavi uspešnih 5 godina od prvog nastupa, i nakon kraće pauze, svojoj posvećenoj i sve brojnijoj publici predstavlja novu postavu benda i poklanja novi singl "Moja si" koji su fanovi strpljivo čekali.

goatmare

Drugi singl pod nazivom "Raspa-la-la", najavjen je za januar 2016. godine i najaviće novi album pod nazivom "Decomposed" koji će izaći u toku godine. 

Podršku i prijateljstvo svojim nastupom pružiće gosti iz benda Counterfate, koji je sredinom septembra izbacio svoj prvi album, "Chasing Life". Album je dobio odlične kritike i recenzije i bend će naredni period provesti u promovisanju tog izdanja novim koncertima.

Ovo će ujedno biti i poslednji koncert održan u dvorani Apolo u ovoj godini. 

Cena ulaznice je 150 dinara, i biće dostupne na dan koncerta, navodi se u pozivu organizatora.

 

  • Datum:  subota, 26. decembar 2015.
  • Vreme:  22:00 
  • Mesto:  Dvorana Apolo, Maksima Gorkog 6, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)
Akustična verzija pesme "Želim da znaš" benda Raskid13 koja će ovih dana dobiti i studijsku verziju

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00