nedelja, 6. mart 2016.  10:00h
Pročitano 19475 puta

“Juniorski kup Pančevo 2016” u Jabuci

Badminton klub “Pančevo” biće šesti put domaćin turnira u badmintonu za juniorske kategorije "Juniorski kup - Pančevo 2016", a biće održan u nedelju, 6. marta, u hali sportova u Jabuci.

Početak turnira zakazan je za 10 sati, a najavljeno je učešće 61 takmičara iz devet srpskih klubova Početak turnira zakazan je za 10 sati, a najavljeno je učešće 61 takmičara iz devet srpskih klubova BK Pančevo

Kao i svake godine igrači uzrasta 11, 13, 15 i 17 godina će se takmičiti u singl konkurencijama, a po prvi put imaće priliku da rekete ukrste i u dubl konkurencijama.

Početak turnira zakazan je za 10 sati, a najavljeno je učešće 61 takmičara iz devet srpskih klubova BK Clear (Beograd), BK Beograd, BK Ravens KG (Kragujevac), BK Novi Sad, BK Zmajevi (Kruševac), BK Banat (Zrenjanin), BK Fanatik (Vršac), BK Dinamo (Pančevo).

 

 

PLAKAT 2016

 

Ivan Kovačević, predsednik Badminton kluba Pančevo i direktor turnira kaže da je obezbeđena najbolja oprema za učesnike turnira.

Za sve zainteresovane uporedo sa trajanjem takmičenja biće organizovan turnir u društvenoj igri “Poveži četiri”. Inače, ovaj turnir prvi put će biti održan u Sportskom centru “Jabuka”, u velikoj sali u kojoj će biti čak sedam terena. Ovogodišnji turnir biće specifičan i po tome što će, pored okršaja u pojedinačnim konkurencijama svih uzrasnih kategorija, prvi put biti održano takmičenje i u muškim i ženskim dublovima u uzrasnim kategorijama do 13 i do 17 godina”, kaže Ivan Kovačević koji je zajedno sa Milicom Uskoković idejni tvorac i realizator ovog događaja u Pančevu.

Tokom turnira biće uručene i nagrade pobednicima Likovnog konkursa sa temom “Osmisli slogan i plakat za badminton sport”, a svi radovi će moći da se vide na izložbi u Sali.

Organizatori su Badminton klub Pančevo i Badminton savez Srbije, a pokrovitelji su Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Sportski savez Opštine Pančevo, Grad Pančevo i Mesna zajednica Jabuka. 

Organizaciju Kupa pomogli su i Rukometni klub Jabuka i Savez kompanija “Yonex” i “Tin šped”.

 

  • Datum:  nedelja, 06. mart 2016.
  • Vreme:  10:00 
  • Mesto:  Hala sportova, Jabuka 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00