četvrtak, 16. februar 2017.  13:00h
Pročitano 7751 puta

Izložba karikatura Nikole Dragaša u Kačarevu

Predstojeća jubilarna 30. Slaninijada u Kačarevu, između ostalih dešavanja, biće bogatija i za jednu masnu izložbu karikatura našeg ilustratora i karikaturiste Nikole Dragaša.

Jedna od karikatura Nikole Dragaša koja će biti izložena u okviru ovogodišnje Slaninijade u Kačarevu Jedna od karikatura Nikole Dragaša koja će biti izložena u okviru ovogodišnje Slaninijade u Kačarevu

Dragaš je i ove godine uradio ilustracije i karikature za promo materijal manifestacije. Među njima opet dominira glavna karikatura za najavu same Slaninijade. 

Ovo je četvrta godina za redom da ovaj mladi umetnik svojim šaljivim crtežima najavljuje ovo veselo kačarevačko druženje.

 

NAJAVA SLANINIJADE

 

Ove godine Dragaševe karikature moći će da se vide i na izložbi koja će biti otvorena na dan otvaranja same manifestacije, u četvrtak, 16. februara od 13 časova. 

Pored njegovih radova tu će se naći i bravure mladih budućih umetnika koji pohađaju zimsku školu karikature u pančevačkom Domu Omladine. Oni su na jednom od časova, uz Dragaševe savete, dali svoje viđenje slanine, mesa i mesnih prerađevina, što će moći da se vidi i na izložbi.

 

NAJAVA IZLOŽBE.3

 

Ovu zanimljivu izložbu posetioci će moći da vide do 19. februara u kačarevačkoj Hali sportova, do kada traje i cela manifestacija.

 

NAJAVA IZLOŽBE

  • Datum:  četvrtak, 16. februar 2017.
  • Vreme:  13:00 
  • Mesto:  Hala sportova Kačarevo 
Autor:  N.Radonjin
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00