četvrtak, 11. april 2024.  22:04h
Pročitano 156 puta

Promocija romana „Slatko od šljiva“ Ivane Marčete 12. aprila u Pančevu

Promocija romana „Slatko od šljiva“ Ivane Marčete biće održana u Čitaonici Gradske biblioteke Pančevo u petak, 12. aprila u 19.00 časova.

O knjizi će razgovarati: Ivana Marčeta, autorka i Vanja Jekić, prof. književnosti O knjizi će razgovarati: Ivana Marčeta, autorka i Vanja Jekić, prof. književnosti Pančevo MOJKraj/arhiva

 

 

O knjizi će razgovarati: Ivana Marčeta, autorka i Vanja Jekić, prof. književnosti, doktorantkinja na Filološkom fakultetu u Beogradu i mentorka u Regionalnom centru za talente „Mihajlo Pupin“ Pančevo.

„Postigla sam ono što sam imala na umu dok sam pisala roman, a to je da roman bude na korist drugima, da im pomogne, da vide da je promena moguća i da je ponekad potrebno samo malo nadahnuća, hrabrosti i volje da se stvari preokrenu na bolje“, kaže Ivana Marčeta.

Ivana Marčeta je master profesor srpske književnosti i jezika rodom iz Pančeva, nastavnica Dopunske škole na srpskom jeziku u Švajcarskoj, u kantonu St. Galen.

Izdala je svoj prvi roman pod nazivom „Slatko od šljiva”.

Završila je Filološki fakultet u Beogradu na odseku Srpska književnost i jezik, kao i master studije. Pre trenutnog posla, dugi niz godina radila je kao profesor srpskog jezika i književnosti u Pančevu.

Ona je nedavno u Cirihu imala promociju njenog prvog romana „Slatko od Šljiva”.

 

Slatko od sljiva plakat

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentar



Saglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00