ponedeljak, 22. april 2024.  13:39h
Pročitano 212 puta

Pančevac Mihajilo Vig dvostruki juniorski prvak Srbije u badmintonu

Mihajilo Vig, član Badminton kluba Dinamo iz Pančeva postao je dvostruki juniorski prvak na Prvenstvu Srbije za juniore održanom u subotu i nedelju, 20. i 21. aprila, u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji.

Mihajilo Vig osvojio je titulu juniorskog prvaka Srbije u kategorijama muškog singla i muškog dubla, u paru sa Vanjom Bokanom Mihajilo Vig osvojio je titulu juniorskog prvaka Srbije u kategorijama muškog singla i muškog dubla, u paru sa Vanjom Bokanom Badminton klub Dinamo Pančevo

 

Badminton klub Dinamo Pančevo bio je među najuspešnijima na ovom takmičenju. 

Mihajilo Vig osvojio je titulu juniorskog prvaka Srbije u kategorijama muškog singla i muškog dubla, u paru sa Vanjom Bokanom. 

Dinamovci su osvojili i dve bronzane medalje, i to Vanja Bokan i Marija Samardžija u kategoriji mešovitih parova i Katarina Vig i Selena Stojanović u kategoriji ženskih parova.

 

MD

 

"Izuzetno sam zadovoljan ostvarenim reziltatom na juniorskom prvenstvu države. Želeo bih da čestitam svim našim članovima koji su hrabro odigrali ovaj turnir. Posebno bih želeo da Mihajilu i Vanji čestitam zaslužene titule prvaka države, kao i Mariji Samardžiji, koja je uprkos povredi skočnog zgloba hrabro odigrala do kraja i zaslužila bronzanu medalju. Iako smo imali nekoliko pehova, odnosno povreda i bolesti, uspeli smo i ove godine da klubu i gradu Pančevu donesemo titule prvaka države. Ovo je samo uvod u prvenstvo države za seniore, koje nas očekuje u maju i nadam se da ćemo sa mladim timom u najjačoj konkurenciji ponoviti uspeh od prošle godine i zaslužiti medalju i na najjačem domaćem takmičenju u godini", izjavio je Goran Jelesijević, predsednik i trener Badminton kluba Dinamo Pančevo.

 

WD

XD

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentar



Saglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00