utorak, 30. april 2024.  07:13h
Pročitano 156 puta

Crveni krst Pančevo: Obaveštenje o podeli artikala za korisnike Narodne kuhinje za period od 1. do 6. maja

Crveni krst Pančevo obaveštava javnost i korisnike obroka Narodne kuhinje Crvenog krsta Pančevo da će, nakon današnje podele obroka, prvi radni dan i na punktovima za podelu obroka otpočeti 7. maja po uobičajenom rasporedu. 

Za sve korisnike Narodne kuhinje Crvenog krsta Pančevo Grad Pančevo je obezbedio finansijska sredstva koja su omogućila da Crveni krst Pančevo pripremi dodatne namirnice u vidu suvih obroka za svih šest neradnih prazničnih dana Za sve korisnike Narodne kuhinje Crvenog krsta Pančevo Grad Pančevo je obezbedio finansijska sredstva koja su omogućila da Crveni krst Pančevo pripremi dodatne namirnice u vidu suvih obroka za svih šest neradnih prazničnih dana Pančevo MOJKraj/arhiva

 

 

Za sve korisnike Narodne kuhinje Crvenog krsta Pančevo Grad Pančevo je obezbedio finansijska sredstva koja su omogućila da Crveni krst Pančevo pripremi dodatne namirnice u vidu suvih obroka za svih šest neradnih prazničnih dana. 

Za svakog člana porodice je spremljeno po 10 jaja, spremljene su konzervisane namirnice, vekne hleba sa produženim rokom trajanja, kao i Uskršnji paketići za decu korisnike obroka. U utorak, 30. aprila, će biti podeljen i redovan topli obrok sa mesečnog jelovnika.

„Ovim putem svim našim sugrađankama i sugrađanima želimo da Prvomajske i Vaskršnje praznike provedu uz svoju porodicu, prijatelje i u vedrom raspoloženju. Pored toga, naša namera je da praznična atmosfera koja se već sada svuda oko nas oseća bude prisutna i u domovima o kojima Crveni krst Pančevo, uz podršku Grada Pančeva, i na ovaj način i dodatno brine“, izjavila je Milica Todorović, sekretarka Crvenog krsta Pančevo.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentar



Saglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00