petak, 17. maj 2024.  22:47h
Pročitano 341 puta

Nova dečja igrališta u naseljima Mladost i Strelište

Maja Vitman, gradska menadžerka obišla je radove gde se postavljaju nova dečja igrališta, u naselju Mladost, kod Crkve Svetog Save, i na Strelištu, u Ulici Isidore Sekulić. 

Maja Vitman, gradska menadžerka obišla je radove gde se postavljaju nova dečja igrališta, u naselju Mladost, kod Crkve Svetog Save, i na Strelištu, u Ulici Isidore Sekulić Maja Vitman, gradska menadžerka obišla je radove gde se postavljaju nova dečja igrališta, u naselju Mladost, kod Crkve Svetog Save, i na Strelištu, u Ulici Isidore Sekulić Grad Pančevo

 

 

„Ovu godinu će velikim delom obeležiti postavljanje brojnih igrališta za decu, na šta smo veoma ponosni, a intenzivno se bavimo projektima koji su u interesu mladih i dece. Igrališta će biti površine 225 m2  i za nekoliko dana će biti postavljena mekana tartan podloga i osam sprava za igru. Naselje Mladost će dobiti još jedno identično igralište u Sremskoj ulici iza Mesne zajednice, a na Strelištu će biti postavljeno na poljani oivičenoj Cvijićevom i Ulicom Koste Abraševića. Drago nam je da smo odgovorili na zahteve naših sugrađana, koji budno prate radove i raduju se njihovom završetku“, rekla je Maja Vitman. 

 

IMG 5050 min

 

Gradska menadžerka je tokom obilaska istakla da će pored Pančeva, dečja igrališta dobiti i okolna naseljena mesta.

„Želim da pomenem naseljena mesta, jer nas sugrađani stalno pitaju. Kao i do sada, ravnomerna su nam ulaganja u gradu i u naseljenim mestima. Naši sugrađani iz Banatskog Brestovca, Banatskog Novog Sela, Kačareva, Dolova, Jabuke, Glogonja i Vojlovice neće biti uskraćeni za nova igrališta za decu. U prethodnom periodu instalirana su već igrališta u Omoljici i Starčevu, gde su mališani oduševljeni. Na svima nama je da čuvamo dečja igrališta i da se svi zajedno trudimo da se ne uništavaju“, napomenula je menadžerka Grada Pančeva Vitman.

  IMG 5015 min

 

Dečja igrališta se trenutno postavljaju u naseljima Kotež 2, Sodara, Mladost i Strelište, a preostalo je da se krene sa radovima na Tesli, a još po jedno igralište biće postavljeno u naselju Mladost, Strelište i na Kotežu 1.

Vrednost ovog ugovora je 65 miliona dinara.

 

IMG 5002 min

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00