sreda, 1. mart 2017.  11:00h
Pročitano 5380 puta

“Sajam obrazovanja” u Pančevu

U Pančevu će u sredu, 1. marta, u 11 sati, u Dvorani Apolo biti organizovan Sajam obrazovanja.

Namenjen je srednjoškolcima, budućim studentima, profesorima, ali i svim ostalim zainteresovanima.

Sajam ima za cilj da srednjoškolce i srednjoškolke uputi ka prilikama za dalje školovanje i stručno usavršavanje, kao i da obezbedi obrazovnim ustanovama mogućnost da predstave i prezentuju svoje školske programe budućim studentima - maturantima srednjih škola iz Pančeva.

Studenti će odgovarati na pitanja zainteresovanih srednjoškolaca vezana za način upisa fakulteta, tok studija, studijske programe kao i vannastavne aktivnosti, sekcije, sportske događaje i generalno studentski život.

Sedmi Sajam obrazovanja organizuje Udruženje za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“ u saradnji sa Unijom Srednjoškolaca Srbije, uz podršku grada Pančeva.

Satnica:

11h - POČETAK SAJMA
12h - SVEČANO OTVARANJE SAJMA
12:30 - "Online učenje"
13:30 - "Kako na master"
15h - KRAJ SAJMA

 

KAKO NA MASTER

Ino agencija je najbrže rastuća regionalna agencija za studije u inostranstvu, međunarodne škole jezika i akademsku mobilnost. Sa kancelarijama u Beogradu i Novom Sadu, rade kao regionalni predstavnik 200 univerziteta za područje Srbije, Bosne, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Kosova i Albanije.

Osim partnerskih univerziteta, omogućavaju pripremu i upis na 5000 državnih i privatnih univerziteta širom sveta. Vode sajtove www.kakonamaster.com i www.kakonaposao.com putem kojih pomažu napredovanje mladih. Do sada su poslali više od 500 studenata na studije.  

ONLINE UČENJE

Education World Wide, Sapere Aude, je jedina svetski priznata online obrazovna platforma sa ATHE akreditacijom za akademske studije, OFQUAL priznanjem od strane Britanske vlade i međunarodnom priznatošću od više od 20 svetski visoko kotiranih univerziteta, Iz Velike Britanije, Evropske Unije i Australije, kao i sa aktivnom saradnjom od preko 300 koledža iz Sjedinjenih Američkih Država.Dočekajte studentski život spremni.

  • Datum:  sreda, 01. mart 2017.
  • Vreme:  11.00 
  • Mesto:  Dvorana Apolo, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00