subota, 31. oktobar 2015.  15:00h
Pročitano 4191 puta

Ženski dan u Omoljici

Naredni, 13. Ženski dan biće održan u Omoljici u Domu kulture u subotu, 31. oktobra, u 15 časova, a voditeljka radionice biće Marijana Jović.

Tema ovog Ženskog dana biće “Komunikacija i timski rad”.

Ženski dan u Omoljici ima za cilj da ženama iz udruženja “Omoljčanke” i ostalim učesnicama predstavi koncept Ženskog dana i upozna ih sa prilikama za njihov dalji razvoj koji mogu da ostvare kroz različito aktivističko delovanje. 

Takođe, žene i devojke će imati priliku da uz zanimljive i kreativne vežbe jačaju svoje komunikacijske veštine i doprinose i osnaže se za kvalitetniji timski rad u okviru svojih udruženja, navodi se u pozivu.

Marijana Jović iz Tomaševca je aktivistkinja Ženske mirovne grupe Pančevo. Pohađala je Ženske studije nakon kojih je sa još dve koleginice pokrenula Ženski dan u Pančevu, 8. marta 2014.godine.

Radi kao trenerica, mentorka, omladinska radnica na različitim projektima zaštite i promocije ljudskih prava, omladinske politike i rada sa mladima, sa fokusom na mlade iz osetljivih grupa. 

Učestvovala je na različitim domaćim i međunarodnim obukama, treninzima, seminarima i konferencijama na teme rada sa decom i mladima, razvijanja uslova u lokalnoj zajednici, nenasilnog rešavanja konflikata, medijacije...

Ženski dan je, kao i uvek, otvoren i besplatan za sve žene!

Projekat podržava Rekonstrukcija Ženski Fond.

 

  • Datum:  subota, 31. oktobar 2015.
  • Vreme:  15:00 
  • Mesto:  Dom kulture, Omoljica 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00