četvrtak, 14. jun 2018.  13:00h
Pročitano 3844 puta

Stručni skup: Bezbednost privrednih subjekata i lokalne zajednice

Privredna komora Srbije - RPK Južnobanatskog upravnog okruga zajedno sa Južnobanatskim upravnim okrugom, u saradnji sa Centrom za analizu rizika i upravljanje krizama organizuju stručni skup sa temom: Bezbednost privrednih subjekata i lokalne zajednice.

Skup će se održati 14. juna u 13 časova u prostorijama RPK Južnobanatskog upravnog okruga Pančevo, Zmaj Jovina 1a, sala 1. sprat Skup će se održati 14. juna u 13 časova u prostorijama RPK Južnobanatskog upravnog okruga Pančevo, Zmaj Jovina 1a, sala 1. sprat Pančevo.MOJKraj.rs

Skup će se održati 14. juna u 13 časova u prostorijama RPK Južnobanatskog upravnog okruga Pančevo, Zmaj Jovina 1a, sala 1. sprat.

Cilj stručnog skupa jeste pre svega da se učesnici upoznaju sa obavezama koje proističu iz navedenih propisa, kao i na koji način njihova primena doprinosi bezbednosti privrednih subjekata, građana i organa lokalne samouprave kada su u pitanju razne vrste opasnosti Takođe, učesnici će imati priliku da se upoznaju i sa metodologijom za procenu rizika koja je ujedno i propisana metodologija za kategorizaciju štićenih objekata i izradu Akta o proceni rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja.

Skupu će prisustvovati načelnica Južnobanatskog upravnog okruga, Danijela Lončar i direktor PKS - Regionalne privredne komore Dr Marko Ćulibrk, kao i predstavnici lokalnih samouprava.

  • Datum:  četvrtak, 14. jun 2018.
  • Vreme:  13:00 
  • Mesto:  Privredna komora Pančevo, Zmaj Jovina 1a I sprat 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00