sreda, 16. mart 2016.  19:30h
Pročitano 4212 puta

Predstava “Ona” pred Pančevcima

Predstava “Ona” je autorski projekat Mie Knežević, Alise Lacko i Jelene Đulvezan, nastao iz razgovora, improvizacija, ženskih blogova Magde Janjić i "Wonderful failure" Tatjane Tucić, i motiva preuzetih iz drame HANA i HANA M.Perić Kraljik, a publika u Pančevu moći će da je pogleda 16. marta u 19.30 sati u Kulturnom centru.

"Ona" u Pančevu, Kulturni centar, 16. mart, u 19.30 sati "Ona" u Pančevu, Kulturni centar, 16. mart, u 19.30 sati

Više o predstavi:

Dramski tekst je nastao kao odgovor na bavljenje pitanjem o ženskom identitetu danas. „Ona” je pretpostavka jedne ženske psihološke linije, i lik Hane je rezultat prikupljanja različitih ženskih ispovesti. S obzirom na to da je glavni lik u drami tridesetogodišnja žena, ova drama se tematski bavi krizom ženskog identiteta, završetka jedne faze života i ulaska u novu. Predstava govori o razumevanju i nerazumevanju sebe. O izlasku iz mlakog transa svakodnevice i ulasku u svoj unutrašnji svet. O razumevanju stvari koje izgledaju samorazumljive. O kontaktu sa sobom. O otkrivanju i sagledavanju sopstvenog života.

 

Tekst su uobličile Mia Knežević, Mina Milošević i Jelena Đulvezan.

Režija: Mia Knežević

Scenografija: Miljena Vučković

Kostim: Romana Knežević

Igraju: Alisa Lacko i Jelena Đulvezan

Predstava je nastala u koprodukciji Akademije Umetnosti Novi Sad i Narodnog Pozorišta "Toša Jovanović", Zrenjanin, gde je i sada na stalnom repertoaru.

Predstava je kamerna, stoga će se igrati na sceni, na hinter bini, tako da mesta neće biti numerisana i broj mesta je manji, navodi se u pozivu.

Cena karte je 400 dinara

 

  • Datum:  sreda, 16. mart 2016.
  • Vreme:  19:30 
  • Mesto:  Kulturni centar Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00