utorak, 25. oktobar 2016.  12:00h
Pročitano 4337 puta

Okrugli sto o Zakonu o izvršenju i obezbeđenju

Regionalna privredna komora Pančevo u saradnji sa Ministarstvom pravde Republike Srbije, Komorom izvršitelja Srbije i USAID Projekat za bolje uslove poslovanja (USAID BEP) organizuju povodom početka primene novog Zakona o izvršenju i obezbeđenju, okrugli sto: „Dijalog pravosuđa i privrede – korak dalje ka efikasnom izvršenju“.

Okrugli sto će početi u 12 sati Okrugli sto će početi u 12 sati Pančevo.MOJKraj.rs/arhiva

Okrugli sto će biti održan u utorak, 25. oktobra u prostorijama Regionalne privredne komore Pančevo, u 12 časova, u sali na I spratu.

Novi Zakon o izvršenju i obezbeđenju, čija je puna primena počela 1. jula 2016. godine, donosi nova rešenja, mogućnosti ali i izazove za poslovne subjekte. 

Najznačajnije novine i rešenja sadržana u novom Zakonu o izvršenju i obezbeđenju prezentovaće: predstavnik Ministarstva pravde Republike Srbije, Aleksandra Trešnjev, predsednik Komore izvršitelja, Dragana Stanojević, direktor USAID Projekta za bolje uslove poslovanja, Filip Stanković i Goran Škero, javni izvršitelji.

Sastanak je namenjen svim relevantnim učesnicima u postupku izvršenja i naplate potraživanja, a pre svega predstavnicima pravosuđa (predsednicima, izvršnim i drugim zainteresovanim sudijama) privrednih, viših i osnovnih sudova sa područja regiona, zainteresovanim privrednicima, javnim izvršiteljima, advokatima, predstavnicima banaka i drugim zainteresovanima za efikasno izvršenje u privredi. 

  • Datum:  utorak, 25. oktobar 2016.
  • Vreme:  12:00 
  • Mesto:  Regionalna privredna komora Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00