petak, 17. februar 2017.  20:00h
Pročitano 9054 puta

Humanitarna žurka u Dolovu za pomoć Milanu Petkoviću

Dolovci će još jednom pokušati da pokažu svoju humanost na žurci koju organizuju zbog pomoći koja je neophodna njihovom meštaninu Milanu Petkoviću.

Milan Petković (u sredini) dugogodišnji je igrač folklornog ansambla Doma Kulture Dolovo, a sada član KUD-a „Banatski vez” Milan Petković (u sredini) dugogodišnji je igrač folklornog ansambla Doma Kulture Dolovo, a sada član KUD-a „Banatski vez” N.R.

Žurka će biti upriličena u petak, 17. februara u diskoteci Doma Kulture Dolovo sa početkom od 20 časova.

Milan Petković dugogodišnji je igrač folklornog ansambla Doma Kulture Dolovo, a sada član KUD-a „Banatski vez”. Nedavno je imao peh i zaradio velike opekotine na ruci pa je potrebno presađivanje veštačke kože. Za taj zahvat potrebno je obezbediti 200.000 dinara. 

 

MILAN PETKOVIĆ.3

 

Njegovi drugari i saigrači iz KUD-a „Banatski vez” zajedno sa upravom, ali i uz podršku dolovačkih institucija pripremili su za petak uveče druženje uz muziku, a sav sakupljeni novac uplatiće se za Milanovu operaciju. Za dobru atmosferu i ovaj put biće zadužen Dragan Zlatić sa svojim orkestrom, koji se rado odaziva ovakvim akcijama.

Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da se pridruže ovoj akciji i da uz druženje i dobro raspoloženje učine jedan human gest.

  • Datum:  petak, 17. februar 2017.
  • Vreme:  20:00 
  • Mesto:  diskoteka Doma kulture Dolovo 
Autor:  N.Radonjin
Ocenite ovaj članak:
(8 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00