utorak, 6. jun 2017.  18:00h
Pročitano 9188 puta

Počinje besplatni fitnes u Narodnoj bašti

Projekat "Fitness park Grada Pančeva" se održava već šestu godinu zaredom u Narodnoj bašti, pod pokroviteljstvom je Grada Pančeva, a u organizaciji Sportskog saveza u saradnji sa Be Fit fitness klubom.

Treninzi će se održavati u Narodnoj bašti svakog utorka, četvrtka i subote od 18 do 19 časova kada ne pada kiša i trajaće čitavo leto, do 9. septembra Treninzi će se održavati u Narodnoj bašti svakog utorka, četvrtka i subote od 18 do 19 časova kada ne pada kiša i trajaće čitavo leto, do 9. septembra Be Fit fitnes klub

Ovaj projekat podrazumeva besplatan fitnes koji je namenjen Pančevkama i Pančevcima svih uzrasta, a koji su zdravstveno sposobni da se bave rekreacijom.

Cilj ovog projekta je promovisanje i omasovljavanje rekreacije kao i podizanje svesti o važnosti fizičkog vežbanja i razvijanje zdravih životnih navika. 

Treninzi će se održavati u Narodnoj bašti svakog utorka, četvrtka i subote od 18 do 19 časova kada ne pada kiša i trajaće čitavo leto, do 9. septembra kada se ponovo vraćamo u salu JKP Mladosti i nastavljamo sa besplatnim vežbanjem.

Svečano otvaranje zakazano je za 6. jun u 18 časova.

Gosti na otvaranju su Muzički centar Vokali i Pančevačke mažoretkinje.

Projekat vodi dipl. trener kondicije specijalizovan za rad sa decom i mlađim kategorijama sportista, dugogodišnji licencirani fitnes trener, Zorica Jovanović Ranković.

  • Datum:  utorak, 06. jun 2017.
  • Vreme:  18:00 
  • Mesto:  Narodna bašta Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(7 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00