utorak, 18. decembar 2018.  12:58h
Pročitano 1377 puta

Novogodišnji bazar u Pančevu od 21. do 23. decembra

Grad Pančevo u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva ove godine organizovaće 8. Novogodišnji bazar od 21. do 23. decembra u periodu od 11 do 20 časova.

Radno vreme bazara: od 11 do 20 sati Radno vreme bazara: od 11 do 20 sati detalj s plakata

Svečano otvaranje zakazano je za 21. decembar u 12 sati na platou ispred Gradske uprave Pančevo.

Manifestacija „Novogodišnji bazar“ je postala već tradicionalna privredna manifestacija koja u prvom planu, na jednom mestu – na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva, ističe lokalna udruženja, ustanove, fizička lica i male preduzetnike, predstavljajući ih kroz brojne lokalne proizvode i usluge. 

Na ovaj način želimo da doprinesemo stvaranju prazničnog raspoloženja u susret dočeku Nove 2019. godine, po uzoru na slične manifestacije u evropskim gradovima, a šarenilo ponude bazarskih proizvoda i prateći zabavni sadržaji pružiće dodatnu mogućnost našim sugrađanima da uživaju u pretprazničnom ambijentu, navodi se u saopštenju iz Gradske uprave Pančevo.

Koncept Novogodišnjeg bazara je takav da će on predstavljati mesto na kojem će građani moći da nabave ono što im je potrebno za organizaciju novogodišnje proslave, da kupe poklone, ali i da uživaju u zabavnim programima koje su za njih pripremili organizatori.

Za sve učesnike Bazara, Grad je obezbedio besplatne štandove, koji će biti raspoređeni unutar šatora sa ambijentalnim svetlom i grejnim telima, a za sve posetioce bogat kulturno umetnički program.

 

 flajer sa tekstom 02

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00