utorak, 29. novembar 2016.  06:44h
Pročitano 2292 puta

JKP Grejanje dostavlja ugovore na kućnu adresu

Javno komunalno preduzeće „Grejanje“ će do kraja ove godine na kućne adrese 12.000 svojih korisnika poslati ugovore o snabdevanju toplotnom energijom.

Potpisivanjem ovih ugovora biće formalizovani već postojeći ugovorni odnosi između JKP „Grejanje“ i korisnika koji je nastao samim početkom isporuke toplotne energije, a što je propisano Zakonom o energetic, navodi se na sajtu ovog preduzeća.

Sadržaj ugovora su pripremile stručne službe Gradske uprave grada Pančeva uz asistenciju stručnih službi JKP „Grejanje“.

Ugovori se šalju sukcesivno preporučenom poštom, i nedeljno će ih dobijati oko hiljadu korisnika, tako da bi za otprilike dva meseca trebalo da stignu na adrese svih korisnika.

U napomeni na kraju Ugovora je naznačeno da korisnik potpisane primerke treba da vrati u roku od četrnaest dana na adresu JKP „Grejanje“ Pančevo, Cara Dušana 7. Ugovori se mogu dostaviti lično ili poštom, a nakon što se overe i evidentiraju u JKP „Grejanje“, jedan primerak će biti dostavljen korisniku.

Ukoliko korisnik ne vrati potpisan ugovor, to ne znači da je raskinuo ugovorni odnos, jer je isključenje sa sistema daljinskog grejanja moguće samo pod određenim uslovima koje propisuju gradska Odluka o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom kupaca i Pravilnikom o uslovima i postupcima za isključenje, zaključuje se u obaveštenju JKP Grejanje.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00