petak, 30. septembar 2022.  12:03h
Pročitano 855 puta

U Pančevu počinju „Dani duhovne muzike“

„Pančevački dani duhovne muzike“ počeće večeras u 19 sati u svečanoj Sali Narodnog muzeja u Pančevu. Ovaj međunarodni festival se održava po 24. put u Pančevu u organizaciji Pančevačkog muzičkog društva i Pančevačkog srpskog crkvenog pevačkog društva (PSCPD).  

Festival će trajati do nedelje, 2. oktobra. Ovom prilikom će se pančevačkoj publici predstaviti pet domaćih horova iz Pančeva i Beograda, kao i dva hora iz Poljske i Moldavije. Festival će trajati do nedelje, 2. oktobra. Ovom prilikom će se pančevačkoj publici predstaviti pet domaćih horova iz Pančeva i Beograda, kao i dva hora iz Poljske i Moldavije. Pančevo MOJKraj/arhiva

 

Festival će trajati do nedelje, 2. oktobra. Ovom prilikom će se pančevačkoj publici predstaviti pet domaćih horova iz Pančeva i Beograda, kao i dva hora iz Poljske i Moldavije.

Danas ćete moći da uživate u svetovnoj muzici u izvođenju dva pančevačka hora, Dečji hor i Podmladak Pančevačkog srpskog crkvenog pevačkog društva, kao i hor Srednje muzičke škole „Jovan Bandur“, Pančevo.

Festival otvara Pančevačko srpsko crkveno pevačko društvo.

 

dani duhovne muzike

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00