sreda, 14. jun 2017.  11:00h
Pročitano 4011 puta

U Komori o obuci za profesionalnog upravnika zgrade

U cilju informisanja i pripreme svih zainteresovanih koji imaju nameru da se prijave za obuku i steknu potrebnu licencu profesionalnog upravnika, PKS  - Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga organizuje prezentaciju Zakona o stanovanju i održavanju zgrada i pripadajućih pravilnika.

Prezentacija će početi u 11 sati Prezentacija će početi u 11 sati Pančevo.MOJKraj.rs

Prezentacija će se održati u sredu, 14. juna u 11 časova u prostorijama RPK Južnobanatskog upravnog okruga Pančevo, sala 1. sprat.

Zakonom o stanovanju i održavanju zgrada, uređuje se održivi razvoj stanovanja, upravljanje zgradom, korišćenje i održavanje zgrade, postupci, registri, evidencije, stambena podrška i druga pitanja od značaja za stambenu politiku. Ovim Zakonom se između ostalog ustanovljava profesionalno upravljanje zgradom i ova oblast je bliže regulisana Pravilnikom kojim se uređuje program i način polaganja ispita, uslovi za sticanje i oduzimanje licenci za obavljanje poslova profesionalnog upravnika. 

Privredna komora Srbije je dobila ovlašćenje da ustanovljava i vodi registar profesionalnih upravnika, organizuje obuku i polaganje ispita za zvanje profesionalnog upravnika kao i da izdaje i oduzima licence, utvrđuje prava, dužnosti i etičke norme ponašanja u obavljanju ove delatnosti. 

Prezentaciju će izvršiti Marko Arsenijević, predavač Centra za edukaciju PK Srbije i član radne grupe za izradu Pravilnika. 

  • Datum:  sreda, 14. jun 2017.
  • Vreme:  11:00 
  • Mesto:  Komora, Pančevo, Zmaj Jovina 1, prvi sprat 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentar



Saglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00