ponedeljak, 24. januar 2022.  10:02h
Pročitano 356 puta

Dom zdravlja Pančevo apeluje na strpljenje i razumevanje građana zbog gužvi

Dom zdravlja Pančevo apeluje na strpljenje i razumevanje svih građanki i građana koji dolaze na pregled u Kovid ambulante zbog velikih gužvi i dugog čekanja.

Dom zdravlja Pančevo Dom zdravlja Pančevo Pančevo MOJKraj/arhiva

Zbog znatno povećanog broja obolelih, broj pregleda je izuzetno veliki. Zaposleni lekari i ostalo medicinsko osoblje maksimalno predano rade kako bi svi bili pregledani, poštujući sve protokole.

Molimo sugrađane sa blagim simptomima da sačekaju bar 48 sati od pojave prvih znakova infekcije do javljanja u Kovid ambulantu, kako ne bi dolazilo do lažno negativnih rezultata (osoba je inficirana, a test je negativan). Još jednom apelujemo na sve sugrađane da se pridržavaju i poštuju sve propisane mere za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti Covid - 19, navodi se u saopštenju Doma zdravlja Pančevo.

Iz Doma zdravlja Pančevo takođe apeluju na građane da se vakcinišu. Dom zdravlja raspolaže vakcinama svih proizvođača dostupnih u našoj zemlji.

Podsećamo da se vakcinacija obavlja u prostorijama Centra za prevenciju Doma zdravlja Pančevo u ulici Miloša Obrenovića 2 svakog dana od 8 do 20 časova.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00