ponedeljak, 19. april 2021.  10:40h
Pročitano 356 puta

U Omoljici i Banatskom Brestovcu veliko interesovanje za vakcinaciju

Organizovana akcija imunizacije stanovnika s teritorije Pančeva bez zakazivanja nastavljena je ovog jutra u Omoljici i Banatskom Brestovcu. 

U Banatskom Brestovcu vlada veliko interesovanje za vakcinaciju U Banatskom Brestovcu vlada veliko interesovanje za vakcinaciju S.N.

Meštani od 8 sati dolaze do zdravstvene ambulante i veliki je broj zainteresovanih. Na raspolaganju su kineska „Sinofarm“ i ruska „Sputnjik“ vakcina.

Volonteri pomažu sugrađanima oko popunjavanja neophodnih formulara, a akcija se sprovodi nesmetano uz poštovanje svih mera prevencije. Vakcinacija će trajati do 15 časova.

 

Starčevo vakcinacija 1

 

U Zdravstvenoj ambulanti u Omoljici danas je organizovana vakcinacija bez zakazivanja za stanovnike Omoljice i Ivanovo, kineskom vakcinom „Sinofarm“.

Doktorka Ljiljana Lazić, direktorka Zavoda za javno zdravlje Pančevo, kaže je ovo dobar način da se što više ljudi vakciniše. 

Stanovnici ovih mesta su zadovoljni što ne moraju da putuju do Pančeva kako bi primili vakcinu i odziv je veliki. Prošle nedelje organizovali smo vakcinaciju „Fajzer“ vakcinom u naseljenim mestima i gradu, a sada nastavljamo imunizaciju vakcinama Sinofarm i Sputnjik, kaže dr Lazić.

 

banatski brestovac kako protiče vakcinacija

 

Sutra će vakcinacija biti nastavljena od 8 do 15 sati u Starčevu i Banatskom Novom Selu, dok će stanovnici Pančeva moći da se vakcinišu vakcinom Sputnjik V u apoteci “Higija” od 8 do 20 sati, ulica Miloša Obrenovića broj 4.

 

banatski brestovac vakcinacija 1

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00