subota, 9. maj 2020.  12:55h
Pročitano 532 puta

U donaciji za Interno odeljenje pančevačke Bolnice učestvovala i porodica Ozborn

 

Interno odeljenje pančevačke Bolnice je nedavno dobilo sedam novih bolesničkih kolica za svih sedam internističkih sekcija. 

Jedna od sedam doniranih kolica Jedna od sedam doniranih kolica G.V. privatna arhiva

Gordana Vlajić, književnica iz Pančeva, jedna od inicijatorki ove inicijative kaže da su se u akciju dobročinstva uključili naši ljudi koji žive u inostranstvu, a među njima i čuvena porodica Ozborn iz Los Anđelesa.

 

viber image 2020 04 08 17 59 00

 

Sa željom da pomognemo sugrađanima koji se nalaze na lečenju na Internom odeljenju Opšte bolnice u Pančevu, kao i u znak zahvalnosti prema lekarskoj profesiji, uspeli smo da nabavimo sedam komada ručnih bolesničkih kolica. Neophodno je da složno i mudro prolazimo kroz sva iskušenja i nevolje, a svakako je najvažnije pomoći zdravstveno ugroženim sugrađanima i na svaki način unapređivati uslove za rad u medicinskim ustanovama, rekla je Gordana Vlajić.

 

viber image 2020 04 08 17 38 18

 

Zanimljivo je da je najveći broj kolica (četiri komada) za pančevačku Bolnicu donirala čuvena porodica Ozborn, bračni par Ozi i Šeron, a zahvaljujući našem sugrađaninu koji već godinama živi i radi u Los Anđelesu i koji ih je obavestio o ovoj akciji. Još tri komada ručnih bolesničkih kolica obezbeđena su zahvaljujući uplatama Dušice Ivanović (Kanada), Miloša Lazarevića (Peru) i Svetlane Matić (Austrija). 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00