četvrtak, 3. maj 2018.  10:39h
Pročitano 3143 puta

CineStar bioskopi nude čak 50% uštede za bioskopske ulaznice za ONLINE KUPOVINU ulaznica

CineStar bioskopi u Vojvodini, osim što su pojam za filmsku zabavu, pojam su i za vrhunsku tehnologiju koju uvode u svoje multiplekse, pa su stoga u rangu najmodernijih svetskih bioskopa.

CineStar bioskopi nude čak 50% uštede za bioskopske ulaznice za ONLINE KUPOVINU ulaznica CineStar bioskopi nude čak 50% uštede za bioskopske ulaznice za ONLINE KUPOVINU ulaznica

Novi projekat koji su nam predstavili ovih dana je brzo online plaćanje koje je za sada moguće samo u CineStar bioskopima. Plaćanje online je moguće kreditnim i debitnim karticama, što znači da bioskopske ulaznice možete platiti MasterCard, Maestro, VISA i American Express karticama, kao i Stars Club loyalty karticom.

Kako bi približili ovu uslugu svima da osete čari online kupovine, koja je sigurna i brza, ovih dana su organizovali akciju u periodu od 3. do 17. maja, gde će na svaku bioskopsku ulaznicu kupljenu online, dati čak 50% popusta, a u popust su uključeni i svi dodaci kao što su 3D, 4DX, eXtreme, VIP sedišta, Love box.

Neka vaš izlazak u bioskop počne osmehom, bez čekanja u redu i odlaska na blagajnu više puta. Kupljene ulaznice je moguće odštampati od kuće ili sa QR kodom koji vam stiže na e-mail adresu nakon obavljene kupovine, otići direktno do mesta gde se kontrolišu ulaznice.

Najnoviji filmski hitovi u periodu od 3. do 17. maja čekaju u CineStaru, iskoristite online kupovinu i uštedu od 50% i pogledajte filmove poput Marvelovog spektakla Osvetnici: Rat beskraja, komedije Neće moći ove noći, trilera Igra istine, akcione komedije Taxi 5 ili hita za najmlađe Ukradena princeza.

Više informacija na www.cinestarcinemas.rs

 

970x250 OnlineKupovina

Autor:  PR saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00