subota, 25. jul 2015.  17:58h
Pročitano 1432 puta

Hearthstone turnir 26. jula u Pančevu

U Pančevu će se održati Hearthstone turnir, u nedelju, 26. jula u 17 časova u Klubu ljubitelja igara i fantastike D20.

Hearthstone turnir počeće u 17 časova Hearthstone turnir počeće u 17 časova Klub D20

Učesnici turnira trebalo bi da dođu barem 15 minuta ranije kako bi bilo obavljeno žrebanje i postavljena oprema na vreme, saopštavaju organizatori.

Kotizacija za učešće na turniru iznosi 150 dinara i novac prikupljen na ovaj način će biti uložen u nagrade za pobednika i u zavisnosti od broja učesnika i za drugoplasiranog igrača. 

Turnir će se igrati u onoliko krugova koliko je potrebno da se kroz sistem eliminacije dođe do dvoje finalista. Žrebom će se pred početak svakog kruga odrediti parovi. U dalji krug takmičenja prolazi prvi igrač koji pobedi svog suparnika dva puta uz napomenu da je u jednom krugu moguće odigrati najviše tri partije. 

U slučaju neparnog broja igrača odrediće se, opet žrebom, jedna grupa od tri igrača. Svako će sa svakim odigrati po jednu partiju. Iz te grupe će dalje proći onaj igrač koji ima najviše pobeda. U slučaju da dva od tri igrača imaju isti broj pobeda, ta dva igrača će odigrati dodatnu partiju. Pobednik iz te partije će se plasirati u dalji krug.

Igrači igraju turnir sa svojih naloga i sa svojim kartama. Ne postoje zabranjene karte, niti ograničeni broj legendarnih karti po špilu. 

Svaki igrač može da tri puta menja špil sa kojim igra i to na sledeći način:

*da promeni ceo špil tako što će promeniti klasu sa kojom igra,

*da promeni samo neke ili sve karte u špilu a da nastavi da igra sa istom klasom

Ukoliko se igrač odluči da menja špil, mora to najaviti i obaviti pre početka svakog kruga. Igrač ne može menjati špil sa kojim igra ni na koji način tokom trajanja jendog kruga. Ukoliko igrač promeni špil dva puta između dva kruga, smatraće se da je špil promenio samo jednom.

Finale se, takođe, igra u dve pobede, saopštili su organizatori.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00