petak, 2. decembar 2016.  07:30h
Pročitano 830 puta

„Jak” vikend u „Štab Pogonu”

Pančevačka kafe-bar utopija „Štab Pogon” u petak i subotu, 2. i 3. decembra, ugostiće žurke dva serijala „Just rnB” i „Random by Dymo”, a u nedelju, 4. decembra, očekuje nas trosatna bas terapija.

Samo r’n’b sa Grujom!

Poznati „Just rnb” serijal nakon kraće pauze vraća se u „Štab Pogon”! Ovog petka, 2. decembra, za dekovima urbane pogon-utopije u četvorosatnom setu naći će se idejna tvorkinja serijala - Gruja.

Iako u „Štab Pogonu” rezervacije nisu obavezne, zbog najavljene gužve ove večeri su poželjne. Ulaz se ne naplaćuje.

Miloš Vujović ponovo u Pančevu!

Nakon što je prošle subote iznenadio organizatore i publiku ASAP žurke, i posetio je uprkos tome što trenutno živi i radi u Irskoj - Miloš Vujović se zadržao u svom rodnom Pančevu. Nedelju dana kasnije staće za dekove „Štab Pogona” na posebnom izdanju „Random” serijala žurki.

 

3.12.16. Random Special Edition 1

 

Ove subote, 3. decembra, u Pogonu će se pored Miloša Vujovića predstaviti i Miloš Belić i Stefan Jović, kao i idejni tvorac serijala Marko Dimitrijevski Dymo. Više informacija o muzici koja će se puštati ove večeri, može se pronaći na zvaničnom „Fejsbuk” događaju.

Nedeljna bas terapija

U nedelju, 4. decembra, posetioce i posetiteljke „Štab Pogona” očekuje trosatni DJ set.

 

4.12.16. Sunday Bass Therapy

 

Na žurci pod nazivom „Sunday Bass Therapy” nastupiće naš sugrađanin Nikola Marinković. Nekima poznat kao MC benda „Neurorekreativni Klub”, nekima kao basista benda „Demetrin”, a drugima u eksperimentalnim lajv nastupima sa bratom Savom Marinkovićem, ovaj pančevački muzičar ima i tehno projekat i aktivan je u polju elektronske muzike. Pod alijasom pann+onn on producira i „pušta” mračan tehno zvuk, a u nedelju će se prilagoditi ambijentu „Štab Pogona”.

Više informacija o svim dešavanjima u „ Pogonu”, može se pronaći na zvaničnoj „Fejsbuk” stranici.

 

Štab Pogon logo 1

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00