ponedeljak, 25. jul 2016.  13:29h
Pročitano 1652 puta

Dani druženja u Starčevu (VIDEO)

Tradicionalni 21. Dani druženja u Starčevu počeće u četvrtak, 28. jula i trajaće do 13. avgusta.

Organizatori najavljuju bogat muzički program, sportske utakmice, turnire, biciklističke trke i takmičenja u pripremanju jela.

8. Ex Yu Rock Fest (mini), održaće se 11. i 12. avgusta na Trgu neolita a u okviru 21. "Dana druženja". Prvog dana nastupiće: Ika (akustična gitara, Pančevo), Neša "Galija" (Niš) i "Kreativni nered" (Starčevo) a drugog dana: Dejan Cukić i "Spori ritam bend" (Beograd) i "Elvis jr Kurtovich" (Sarajevo/Beograd).

Iz mnoštva sportskih, kulturnih i zabavnih programa, kojih će ove godine biti 65, raspoređenih u 17 dana, treba izdvojiti veče narodne muzike i nastup zvezda stare narodne muzike Angela Dimova i Vere Matović, kao i mini Ex Yu Rok Fest na kome će nastupiti niška Galija, Dejan Cukić i Spori ritam bend iz Beograda, beogradsko-sarajevski bend Elvis Jr Kurtovich kao i domaća podrška Kreativni nered.

Prvog dana na platou Doma kulture organizovaće se takmičenje u dizanju tegova (benč) od 18 sati, dok će di džej Gule prirediti disko veče na Trgu Neolita.

Opširniji sadržaj dnevnih dešavanja u Starčevu, možete dobiti telefonom na broj Mesne zajednice 631-144 i na sajtu starčevo.org.rs.

Organizatori manifestacije su Dom kulture, Kreativni kulturni klub, sportski klubovi i udruženja građana uz podršku Mesne zajednice Starčevo.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00