sreda, 4. oktobar 2023.  08:33h
Pročitano 390 puta

Pank i rok bend Atheist rap nastupiće 20. oktobra u Pančevu

Legendarni novosadski pank-rok bend Atheist Rap će posle više od tri i po godine ponovo nastupiti u Apolo dvorani u Pančevu. Koncert će se održati u petak, 20. oktobra s početkom u 21 sat.

Ateist rep će na koncertu izvesti najznačanije numere iz svih perioda rada benda Ateist rep će na koncertu izvesti najznačanije numere iz svih perioda rada benda Dom omladine Pančevo / promo

 

Ateist rep će na koncertu izvesti najznačanije numere iz svih perioda rada benda. 

Program će svojim polučasovnom svirkom otvoriti njihovi mladi sugrađani, novosadski bend „Pet minuta slave“.

Cena ulaznica je 1.000 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta biti 1.200 dinara. 

Prvi nastup benda Atheist Rap održan je 22. maja 1989. godine u Novom Sadu i taj datum se vodi kao oficijalni rođendan benda. U međuvremenu, Ateisti su objavili šest studijskih albuma, jedan zajednički album sa nemačkim bendom Defenders of the Universe, koncertni DVD, live album sa koncerta u Beču i monografiju izdatu povodom 20. rođendana benda. Novosadski pankeri su u poslednjih petnaestak godina jedan od koncertno najaktivnijih domaćih bendova, a tokom prošle godine su odsvirali svoj hiljaditi koncert u karijeri u beogradskoj "Barutani“. 

Pored brojnih svirki širom našeg regiona, Ateisti su u prethodnoj deceniji imali tri evropske turneje, tokom kojih su nastupali i u: Engleskoj, Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Bugarskoj i Rumuniji.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00