sreda, 9. novembar 2022.  18:21h
Pročitano 527 puta

Novi singl i spot Pančevca Saše Gambirože „Ples i strast“ (VIDEO)

Mladi pančevački kantautor Saša Gambiroža objavio je novi singl i spot pod nazivom “Ples i strast”. Tekst i muziku za pesmu je napisao sam Saša, dok je produkciju i aranžman radio Stefan Rodić. 

Saša Gambiroža Saša Gambiroža Autor: Oliver Đorđević

 

U spotu su glumili Saša i Tamara Stanisavljev, a producent i reditelj spota, kao i direktor fotografije bio je Mihajlo Šebalj. 

U režiji je sa njim bio i Mateja Oberknežev.

 

scena iz spota

 

Privilegija je sarađivati sa ljudima koji su talentovani. Od njih najviše učim, a i daju ti najbolji podsticaj za rad. Sledeći singl snimam početkom 2023. godine, a u planu je mi je i prvi studijski album koji je još u pripremi pod radnim i nezvaničnim naslovom "Godine bez ljubavi“, najavio je Gambiroža.

Saša Gambiroža živi i stvara u Pančevu. Diplomirao je na fakultetu za kulturu i medije, smer novinarstvo. Trenutno je na master studijama na istom fakultetu. U klasi je prof. Ivane Josić u Muzičkoj školi Jovan Bandur odsek solo pevanje.

Muzikom se aktivno bavi 10 godina. Sviram dva instrumenta - gitaru i klavir.

Ranije je svirao u različitim bendovima, kao što su 5 Minuta, Krug IV, Nestašni, Against The System, Mimo Protokola. 

 

scena iz spota 2

 

Shvatio sam da ipak sebe vidim i želim da se posvetim solo karijeri kantautora više nego sviranju u bendu.  Do sada sam uradio četiri numere "Tonem", "Dodiri", "Porazi" i "Ples i strast". Sve pesme sam snimao sa producentom Stefanom Rodićem u Beogradu studio "Revenge". Više volim kada stvaram sam muziku i tekst, jer jedino tako mogu da osetim emociju koju želim da prenesem. Zbog toga sam i krenuo put kantautorske karijere, a ne karijere pevača interpretatora. Stefan je zadužen za aranžman i produkciju, kaže Gambiroža. 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(9 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00