petak, 9. septembar 2022.  13:51h
Pročitano 1080 puta

Smiljana Anđelović iz Kačareva otputovala u Maleziju

Smiljana Anđelović iz Kačareva otputovala je danas u Maleziju na prestižno takmičenje Miss Asia Global 2022. Na takmičenju učestvuje 60 lepotica koje predstavljaju svoje države, a Smiljana Anđelović će svojim kvalitetima i harizmom predstaviti sa ponosom našu Srbiju.

Smiljana Anđelović iz Kačareva Smiljana Anđelović iz Kačareva FB privatna arhiva

 

Studira Fakultet za projektni i inovacioni menadžment, za koji je dobila stipendiju kao finalistkinja izbora za Miss Srbije.

Svetsko takmičenje u Maleziji je odloženo više puta zbog korone i jedva sam čekala da krenem na ovaj put. Dugo se već pripremam za takmičenje, uložila sam dosta vremena u same pripreme i verujem da će se trud isplatiti i da ću predstaviti Srbiju na najbolji mogući način. Ova godina mi je takođe specijalna, jer sam osnovala svoju modnu liniju, na koju sam jako ponosna. Ovo je samo početak svega što sledi. Ime brenda je AS line, rekla je za Telegraf Smiljana Anđelović.

 

smiljana andjelovic fb

 

Trenirala je balet od osme godine, i sada obožava da trenira kada ima vremena. Sve svoje slobodno vreme odvaja tako što se posvećuje zdravom načinu života.

To je svakodnevnica, uz zdravu ishranu, pre svega. Ulažemo u sebe čim se posvetimo našem zdravlju i telu. Trudim se da svakog dana učim, i podstičem sebe da budem najbolja verzija sebe u svakom smislu, kaže Smiljana.

 

iz kacareva

 

Najveća podrška su joj porodica, kao i prijatelji, koji je podstiču svakog dana iznova, i daju joj snagu za sve.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(8 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00