ponedeljak, 16. april 2018.  12:35h
Pročitano 1395 puta

Ragbi: seniori Dinama pobedili ekipu iz Loznice

Ragbisti Dinama iz Pančeva na domaćem terenu pobedili su ekipu iz Loznice sa 30 : 17, u 3. kolu B grupe Prvenstva Srbije za seniore.

Seniorski tim Ragbi kluba Dinamo 1954 iz Pančeva Seniorski tim Ragbi kluba Dinamo 1954 iz Pančeva RK Dinamo 1954

RK Dinamo se u prvom poluvremenu "odupreo" napadima gostiju, dok je u drugom poluvremenu podmlađen tim Dinama izdominirao. Prvi trener Veprova Đorđe Gavrilović je istakao da je utakmica bila veoma teška i da je tim u konsolidaciji sa dosta mladih igrača iz omladinske škole Dinama.

Ovaj tim već kroz dve sezone može da "pikira" na vrh tabele A grupe, kaže Gavrilović.

Za Dinamo su igrali: Pejović Vid, Marko Dečermić, Rah-Dan Danijel, Miljević Dragan, Filip Ambruš, Krišan Aleksa, Advigov Nikola, Hinić Petar, Rašeta Danilo, Tatić Nikola, Cvetković Miloš, Grubor Lazar, Mijatović Aleksandar, Ranković Stevan, Dimitrijević Filip, Ambruš Vladimir, Uroš Martinović, Šišković Dušan, Ćosić Radivoje, Stefanović Aleksa, Dabić Vladan, Cvetanović Vanja.

 

0 ragbi dinamo loznica

 

Da brinemo o igračima i njihovom razvoju dokazuje i to što će već od sledeće nedelje Dinamov stručni štab biti uvećan sa dva nova člana koja će se baviti razvojnim programom. To su Nemanja Babić i Marko Žeravica, koji dolaze sa čuvenog koledža i imaju bogatu inostranu karijeru gde su imali zapažene rezultate, rekao je sportski direktor RK "Dinamo1954" Igor Stojadinović.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/I.S.
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00