subota, 8. avgust 2015.  21:46h
Pročitano 4142 puta

Zlatna medalja za Joga centar Pančevo

Zlatna medalja i prvo mesto na Međunarodnom festivalu joge koji je 1. i 2. avgusta održan na Adi Ciganliji u Beogradu pripali su Joga centru Pančevo.

Zlatna medalja za ispoljenu predanost u izvođenju joga asana Zlatna medalja za ispoljenu predanost u izvođenju joga asana Joga centar Pančevo

Ove godine Joga centar Pančevo predstavio se na festivalu sa junior ekipom u kategoriji partner joga – roditelji sa decom.

Anita Hučka, sertifikovana joga instruktorka kaže da je najmlađi učesnik u ekipi bio Lazar, ima pet godina, a nastupio je u paru sa svojom bakom koja je ujedno bila i najstarija učesnica (ima 67 godina).

Zadovoljna sam postignutim rezultatom, posebno jer nam je priznanje pripalo za ispoljenu predanost u izvođenju joga asana. Publika nas je lepo prihvatila, kaže Anita.

Ovo je bilo i veliko iskustvo za najmlađe učesnike iz Pančeva – petogodišnjeg Lazara, šestogodišnju Vanju, sedmogodišnju Nađu i osmogodišnjeg Nikolu.

Šesti međunarodni festival joge i ove godine organizovao je Joga savez Srbije.

Festival je okupio predstavnike različitih joga škola iz čitavog sveta. Osim predstavnika joga centara iz 42 mesta u Srbiji, učestvovali su i predstavnici Joga saveza Austrije, Češke, Crne Gore, Bugarske, Nemačke, Švajcarske, Italije, drugih evropskih i zemalja Azije i Rusije.

 

Ove godine Joga centar Pančevo predstavio se na festivalu sa junior ekipom u kategoriji partner joga – roditelji sa decom. Pripala im je zlatna medalja.
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00