subota, 20. maj 2017.  17:09h
Pročitano 3089 puta

Fudbalerke Mikine škole prvakinje države u futsalu

Ženska fudbalska ekipa OŠ "Miroslav Antić Mika", Pančevo, na čelu sa nastavnikom Draganom Radosavljevićem je najbolja u Srbiji u futsalu.

U fudbalskom timu škole igrale su: Anđela Vujanić, Tijana Nikolić, Nina Krsmanović, Jovana Tumara, Milica Milošević, Nađa Ivanovski, Sofija Grbin, Marija Dimković i sestre Mina i Nina Čavić U fudbalskom timu škole igrale su: Anđela Vujanić, Tijana Nikolić, Nina Krsmanović, Jovana Tumara, Milica Milošević, Nađa Ivanovski, Sofija Grbin, Marija Dimković i sestre Mina i Nina Čavić OŠ Mika Antić Pančevo

U fudbalskom timu škole igrale su: Anđela Vujanić, Tijana Nikolić, Nina Krsmanović, Jovana Tumara, Milica Milošević, Nađa Ivanovski, Sofija Grbin, Marija Dimković i sestre Mina i Nina Čavić.

U Kladovu je prošlog vikenda održano Školsko državno prvenstvo u futsalu, a ženska ekipa OŠ „Mika Antić“ „preslišala“ je sve ekipe koje su se našle u završnici takmičenja.

Pančevke su pobedile OŠ „14.oktobar“ iz Rakovice 2:1, kao i ekipe OŠ „Stana Bačanin“ iz Leška 6:1 i OŠ „Jovan Jovanović-Zmaj“ iz Subotice, rezultatom 5:0. 

U finalnoj utakmici fudbalerke OŠ „Mika Antić“ bile su bolje od OŠ „Aca Aleksić“ iz Aleksandrovca, rezultatom 2:1, i tako osvojile titulu prvakinja države.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00