sreda, 7. jun 2023.  08:22h
Pročitano 256 puta

Seniori AK „Dinamo“ na ekipnom prvenstvu Srbije

Seniori Atletskog kluba „Dinamo“ iz Pančeva nastupili su minulog vikenda u Sremskoj Mitrovici na ekipnom prvenstvu Srbije.

Seniori Atletskog kluba „Dinamo“ iz Pančeva nastupili su minulog vikenda u Sremskoj Mitrovici na ekipnom prvenstvu Srbije Seniori Atletskog kluba „Dinamo“ iz Pančeva nastupili su minulog vikenda u Sremskoj Mitrovici na ekipnom prvenstvu Srbije AK Dinamo, Pančevo

 

Bukvalno sve što vredi u atletici u Srbiji toga dana bilo je u Sremskoj Mitrovici. Među najboljim ekipama u Srbiji našle su se i ekipe AK „Dinamo“ Pančevo u muškoj i ženskoj konkurenciji. Ponovo moramo da istaknemo da smo bili jedini klub iz Pančeva koji može da se takmiči na ovom nivou sa najboljim atletičarima Srbije. Po običaju discipline u kojima možemo vežbati odrađene su kako treba i na zavidnom nivou, ali su nam opet tehničke discipline problem. Zaista je žalosno da naš klub u 21. veku nema mogućnost da vežba skok u vis, skok u dalj, prepone, bacanja... Žao mi je da se svo zalaganje klubskih atletičara i rezultata u trkačkim disciplinama ponište kada dođu na red tehničke discipline, kaže trener prof. Ljupčo Cvetkoski.

AK „Dinamo“ Pančevo je zauzeo 9. mesto u obe konkurencije.

Ako konstatujemo da je više od 150 atletskih klubova u Srbiji koji se takmiče, ovo je odličan plasman. Sastav muške ekipe: Luka Samardžić, Vladan Radenković, Aleksa Živanov, Slobodan Marinkov, Andreja Božanić i Strahinja Stevšić. Sastav ženske ekipe: Jana Ašanin, Marija Mrkela, Dunja Atanacković, Lana Cvetkoski, Marina Avramov, Sanja Marić, Tijana Simić i Dunja Atanacković. Zahvaljujem se svim momcima i devojkama na nesebičnom zalaganju na samom takmičenju. Naglasiću da je ekipa bila sastavljena samo od atletičara AK „Dinamo“ Pančevo bez ikakvih pojačanja iz drugih gradova što je stvarno retkost u pančevačkom sportu, zaključio je trener Cvetkoski.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00