sreda, 23. novembar 2022.  17:26h
Pročitano 486 puta

Brestovčani organizuju zajedničko gledanje mundijala i učestvuju u humanitarnoj akciji

FK “Budućnost” Banatski Brestovac i Udruženje penzionera Banatski Brestovac organizovaće gledanje fudbalske utakmice Srbija – Brazil na Svetskom prvenstvu putem video bima u četvrtak, 24. novembra u 20 časova. Video bim će biti postavljen u Domu penzionera u Banatskom Brestovcu.

Video bim će biti postavljen u Domu penzionera u Banatskom Brestovcu Video bim će biti postavljen u Domu penzionera u Banatskom Brestovcu Pančevo MOJKraj

 

Gledanje utakmice organizuje se u saradnji sa Mesnom zajednicom Banatski Brestovac i Domom kulture Banatski Brestovac.

Cela Srbija i svi navijači sa nestrpljenjem očekuju prvu utakmicu na Mundijalu. U Banatskom Brestovcu na inicijativu Fudbalskog kluba "Budućnost" u zajedničkoj organizaciji sa Udruženjem penzionera, Mesne zajednice Banatski Brestovac, Doma kulture Banatski Brestovac, JKP "Kombrest", Omladinskog udruženja Banatski Brestovac i Udruženja ribolovaca Banatski Brestovac organizuju gledanje utakmica SRBIJA-BRAZIL na video bimu u Domu penzionera u Banatskom Brestovcu. 

Oni su se priključili zajedničkoj akciji gledanja "Mundijal iz bloka", koje organizuje Humanitarna organizacija Srbi za Srbe širom Srbije, Republike Srpske i dijaspore.

Odlučili smo da zajednički i organizovano gledamo utakmicu Srbija - Brazil u Domu naših penzionera, na video bimu koji smo obezbedili zahvaljujući Mesnoj zajednici i Domu kulture. Kroz druženje, želimo da navijamo za naše orlove. Gledanje takođe ima humanitarni karakter zahvaljujući HO Srbi za Srbe, rekao je predsednik FK „Budućnost" Banatski Brestovac Nikola Uskoković.

Ova akcija Brestovčana lep je primer kako bi trebalo da funkcioniše saradnja udruženja i institucija u jednom malom mestu. Ono što je za pohvaliti jeste da i Udruženje penzionera učestvuje u ovakvoj akciji.

Naše udruženje ima odličnu saradnju sa Mesnom zajednicom, Omladinskim udruženjem, Udruženjem ribolovaca i fudbalskim klubom. Kad god budemo u mogućnosti, rado ćemo učestvovati u ovakvim akcijama, istako je predsednik Udruženja penzionera Dragan Kostić.

Nama ništa ne preostaje, nego da poželimo sreću našim orlovima i da u budućnosti ima sve više ovakvih primera.

 

mundijal iz bloka 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00