subota, 27. novembar 2021.  03:42h
Pročitano 339 puta

Slobodan Bitević ponovo izabran za predsednika Sportskog saveza Pančevo

Slobodan Bitević ostaće predsednik Sportskog saveza Pančevo i u naredne četiri godine, odlučeno je na Izbornoj skupštini Saveza koja je održana 26. novembra u Gradskoj upravi Pančevo. Ova odluka doneta je jednoglasno. 

Slobodan Bitević na Izbornoj skupštini ponovo izabran za predsednika Slobodan Bitević na Izbornoj skupštini ponovo izabran za predsednika print screen / RTV Pančevo

Sednici je prisustvovalo 105 delegata, koji su, takođe jednoglasno, izabrali novi Upravni i Nadzorni odbor, kao i generalnog sekretara.

Dejan Perić će i u narednom mandatu obavljati funkciju generalnog sekretara. Potpredsednica Sportskog saveza Pančevo u naredne četiri godine biće Jelena Đorđević. 

Slobodan Bitević, novi-stari predsednik Sportskog saveza Pančevo, najpre se zahvalio delegatima na ukazanom poverenju da i u naredne četiri godine vodi ovu organizaciju.

Podrška koju su Bitević i njegov tim dobili samo su potvrda dobrog rada u prethodne četiri godine u kojima je Sportski savez Pančevo dobio “Majsku nagradu” – najvažnije priznanje u Srbiji za društveno-sportski rad.

To je bila kruna našeg četvorogodišnjeg rada. Ove godine smo dobili nagradu za najbolji teritorijalni Sportski savez. Zahvaljujem se Sportskom savezu Srbije što su glasali za nas. To je najveće priznanje u oblasti sporta, velika obaveza i zadatak da i u sledeće četiri godine ostanemo na tom nivou, da još bolje sarađujemo sa Sportskim savezom Srbije. Očekujemo da ćemo svi kao sportski radnici podići rad Sportskog saveza Pančevo na još viši nivo, izjavio je Slobodan Bitević, predsednik Sportskog saveza Pančevo.

U narednom periodu Sportski savez Pančevo očekuje još mnogo izazova, a Bitević kaže da će realizacija planova biti mnogo lakša s obzirom da su u Upravnom i Nadzornom odboru već dokazani sportski radnici.

Pre Izborne održana je redovna Godišnja sednica Skupštine koja je, takođe jednoglasno, usvojila Izveštaj o radu, Finansijski, kao i Izveštaj Nadzornog odbora.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00