sreda, 30. jun 2021.  08:41h
Pročitano 997 puta

„Vajfertova trka“, ulična trka za sve kategorije, zakazana za 4. jul u Pančevu

U Pančevu će 4. jula biti održana prva velika ulična trka pod nazivom „Vajfertova trka“ i biće organizovana u svim kategorijama.

"Vajfertova trka" biće održana 4. jula "Vajfertova trka" biće održana 4. jula detalj s plakata

Organizatori ulične trke su Atletski klub „Panonija“ iz Pančeva i Turistička organizacija grada Pančeva.

Start trka za različite uzraste i u različitim kategorijama predviđen je za nedelju, 4. jul od 17 do 18:30 časova, a svečano otvaranje je u 18:15 časova na Trgu slobode u centru Pančeva. „Vajfertovu trku“ otvoriće gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović.

U okviru „Vajfertove trke“ biće održane trke osoba sa invaliditetom ili sa otežanim kretanjem na 400 metara, trka predškolaca za dečake i devojčice na 100 metara, trka osnovaca prvi i drugi razred za dečake i devojčice na 250 metara, trka osnovaca treći i četvrti razred za dečake i devojčice na 300 metara, trka osnovaca za peti i šesti razred za dečake i devojčice na 400 metara i trka osnovaca sedmi i osmi razred za dečake i devojčice na 800 metara.

Nakon svečanog otvaranja „Vajfertove trke“ biće održana glavna trka na 4 kilometra za muškarce i žene i glavna trka na 10 kilometara za muškarce i žene.

Organizatori i sponzori obezbedili su vredne nagrade za pobednike u svim kategorijama. „Vajfertova trka“ biće održana u skladu sa svim epidemiološkim merama preporučenim od strane kriznog štaba.

Trasa trke:

„Vajfertova trka“ održava se na sledećoj trasi: dd Trga Slobode ulicom Vojvode Radomira Putnika do ulice Maksima Gorkog, zatim ulica Maksima Gorkog do ulice Dr Kasapinovića, od ulice Dr Kasapinovića do Žarka Zrenjanina, ulica Žarka Zrenjanina do ulice dr Žarka Fogoraša, od ulice dr Žarka Fogoraša do Keja Radoje Dakić, od Keja Radoje Dakić i Mučeničke ulice do Ignjata Barajevca, od  ulice Ignjata Barajevca do ulice Vuka Karadžića, od Vuka Karadžića do Štrosmajerove ulice, od Štrosmajerove ulice do ulice Dimitrija Tucovića, od ulice Dimitrija Tucovića, ulicom Generala Petra Aračića do Trga Slobode.

 

Trasa trke

 

Tokom održavanja „Vajfertova trke“ ulice na trasi trke biće zatvorene za saobraćaj od 14 do 21 sat.

 

SATNICA Vajfertova trka

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00