četvrtak, 20. maj 2021.  17:35h
Pročitano 339 puta

Atletičarka Sanja Marić prvakinja Srbije

Sremska Mitrovica je 19. maja bila domaćin prvenstva Republike Srbije u atletici za osnovne i srednje škole.

Sanja Marić osvojila je prvo mesto Sanja Marić osvojila je prvo mesto AK Dinamo

Najveći uspeh na takmičenju postigla je atletičarka AK ,,Dinamo“ Pančevo Sanja Marić koja je osvojila zlatnu medalju u trci na 600m u konkurenciji osnovnih škola. 

Ona je trku istrčala sa novim ličnim rekordom 1:33.97. Sanja je od početka trke bila na vodećoj poziciji i ubodljivo osvojila prvo mesto. Ona je ovom trkom pokazala da je jedna od najperspektivnijih mladih atletičarki Srbije o kojoj će se tek čuti. Nju u narednom periodu očekuje veoma naporan takmičarski period gde će nas Sanja bez svake sumnje obradovati odličnim rezultatima, kaže trener AK "Dinamo" prof. Ljupčo Cvetkoski.

Marić Sanja je učenica osmog razreda OŠ ,,Sveti Sava“ u Pančevu.

Ostaje nam veliki žal što još jedna članica AK "Dinamo" Ksenija Mrkela nije mogla da nastupi na finalu na 600m u konkurenciji 5. i 6. razreda osnovnih škola. 

Ksenija je bila jedan od najvećih konkurenata za zlatnu medalju, ali je bolest sprečila da nastupi na finalnom takmičenju. Ksenija je mlada atletičarka i bez svake sumnje će u narednom periodu pokazati svoj raskošni talenat, kaže trener prof. Ljupčo Cvetkoski.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00