ponedeljak, 10. maj 2021.  18:51h
Pročitano 180 puta

Pančevački streličari osvojili medalje na takmičenju na Zlatiboru

Otvoreni kup Zlatibora pod nazivom „Planinske Strele“ održan je na Zlatiboru 9. maja. Na ovom takmičenju za streličare je učestvovalo 65 takmičara u svim stilovima i starosnim kategorijama. Pančevo je predstavljalo 8 takmičara.

Pančevo je imalo osam predstavnika na takmičenju na Zlatiboru Pančevo je imalo osam predstavnika na takmičenju na Zlatiboru SK Pančevo

U kategoriji seniora olimpik Bekić Predrag je zauzeo treće mesto i time popravio rezultat iz kvalifikacionog dela gde je bio četvrti.

Jevtić Dragiša je posle eliminacija zauzeo 4. poziciju, dok je Damjanov Branislav zauzeo 5. poziciju. U ekipnom plasmanu ekipa seniora olimpijskim lukom je zauzela 2. mesto i okitila se srebrom.

 

takmičenje na zlatiboru

 

U kategoriji složenog luka je dominirao Stefan Žikić i posle eliminacionog dela zauzeo zasluženo prvo mesto. Branko Milojević je zauzeo 6. poziciju, dok je debitant Robert Mažing zauzeo 9. poziciju. U ekipnom plasmanu ekima seniora složenim lukom je zauzela prvo mesto.

U kategoriji olimpijskog luka za veterane Josipović Miloš je zauzeo 2. mesto sa 533 ispucana kruga. Vuković Dragoslav uz jedan od svojih najboljih nastupa zauzeo je 7. poziciju na listi.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00