ponedeljak, 28. septembar 2015.  07:41h
Pročitano 2482 puta

Ekipni pehar i medalje za Fitnes studio “Fiesta” (FOTO)

Fitnes studio “Fiesta” iz Pančeva, osim što je bio tehnički organizator Drugog otvorenog prvenstva Vojvodine u bench press-u u našem gradu, u subotu, 26. septembra, osvojio je i ekipni pehar za najuspešniju i najbrojniju žensku ekipu.

Ženska ekipa “Fieste” osvojila je 6 zlatnih i 1 srebrnu medalju na ovom takmičenju Ženska ekipa “Fieste” osvojila je 6 zlatnih i 1 srebrnu medalju na ovom takmičenju Fiesta

Ženska ekipa “Fieste” osvojila je 6 zlatnih i 1 srebrnu medalju na ovom takmičenju.

Fiesta tim su činili Danijela Simičić, Slađana Milošević, Bojana Kalenić, Nataša Vučenić, Jelena Božilov, Martina Dameski i Nataša Andrevski.

Dalibor Ilijić, član Upravnog odbora Saveza Srbije i državni i evropski šampion u bench press-u kaže das u prepuna sala i veliki broj takmičara iz 12 klubova obeležili takmičenje u Pančevu.

Tehnički organizator Fitnes studio “Fiesta” je položio ispit jer su sjajno organizovali ovo prvenstvo. Već sada možemo najaviti da će Pančevo biti domaćin trećeg otvorenog prvenstva početkom oktobra sledeće godine. Organizatori su se pokazali u dobrom svetlu, pa će i naredno, treće otvoreno prvenstvo Vojvodine, sledeće godine u oktobru biti održano u Pančevu, rekao je Ilijić.

On je najavio i da će zbog ekspanzije ovog sporta u našoj zemlji, Srbija sledeće godine u Nišu od 17. do 24. septembra biti domaćin Svetskog prvenstva. 

Drugo otvoreno prvenstvo Vojvodine u bench press-u u okviru GPC federacije u raw i eq kategoriji održano je 26. septembra, u Pančevu, u Tehničkoj školi “23. maj.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00