četvrtak, 16. mart 2023.  13:16h
Pročitano 760 puta

Radovi u zoni raskrsnice ulica Oslobođenja i Josifa Marinkovića u Pančevu

Ulica Oslobođenja u zoni raskrsnice sa Ulicom Josifa Marinkovića u Pančevu biće zatvorena za saobraćaj od petka, 17. marta do ponedeljka, 20. marta.

Deo ulice Oslobođenja biće zatvoren za saobraćaj zbog povezivanja atmosferske kanalizacije iz Ulice Josifa Marinkovića na kolektor koji se nalazi u Ulici Oslobođenja Deo ulice Oslobođenja biće zatvoren za saobraćaj zbog povezivanja atmosferske kanalizacije iz Ulice Josifa Marinkovića na kolektor koji se nalazi u Ulici Oslobođenja Pančevo MOJKraj

 

Ranko Marčetić iz Odeljenja za saobraćaj Gradske uprave Grada Pančeva na konferenciji za medije najavio je da će u zoni radova biti postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija kako bi vozači na vreme bili pripreljeni da je u nastavku slepa ulica.

 

ranko marcetic odeljenje za saobracaj

 

Deo ulice Oslobođenja biće zatvoren za saobraćaj zbog povezivanja atmosferske kanalizacije iz Ulice Josifa Marinkovića na kolektor koji se nalazi u Ulici Oslobođenja. Za vreme obustave saobraćaja autobusi će biti preusmereni na Ulice Lava Tolstoja, Milke Marković i Stevana Šupljkca, a dalje će se kretati uobičajenom trasom. To važi za gradske autobuse „Pantransporta” na liniji 9 i 5A i za autobuse koji se kreću put Vršca, a o zatvaranju su obavešteni svi autobuski prevoznici koji voze putnike na ovoj relaciji, rekao je Ranko Marčetić.

U zoni radova je postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija, koja vozače i pešake treba da upozori da je ulica zatvorena, a biće postavljene i barijere.

 

saobracajna signalizacija pancevo

 

Najkasnije u ponedeljak, 20. marta, saobraćaj će u ovom delu grada biti normalizovan.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00