petak, 5. avgust 2022.  16:58h
Pročitano 683 puta

Autobusi iz Pančeva za Beograd od ponedeljka samo “novim” putem

Autobusi “Pantransporta” na liniji Pančevo – Beograd od ponedeljka, 8. avgusta saobraćaće privremeno izmenjenom trasom kretanja zbog radova u delu ulice Moše Pijade.

Od ponedeljka, 8. avgusta sva vozila za Beograd će saobraćati “novim putem” Od ponedeljka, 8. avgusta sva vozila za Beograd će saobraćati “novim putem” Pančevo MOJKraj

 

Voja Savičić, direktor “Pantransporta” kaže da će Pantransport zbog zatvaranja dela ulice Moše Pijade u Pančevu, u neposrednoj blizini hotela “Tamiš”, izmeniti trasu linija Pančevo AS – Beograd AS i Pančevo AS – Beograd Dunav.

Od ponedeljka, 8. avgusta sva vozila će saobraćati “novim putem”. Van upotrebe će se naći stajališta u Ulici Svetog Save i kod hotela “Tamiš”, dok će se istovremeno koristiti stajališta kod “Snežane”, “Turske glave”, “Donjeg mlina” i kod “Grge”, izjavio je Voja Savičić.

Autobusi koji voze za Beograd će se kretati od autobuske stanice ulicama: Vojvode Radomira Putnika, Vojvode Petra Bojovića, Dositeja Obradovića, Milorada Bate Mihailovića, Žarka Zrenjanina i Beogradski put i na toj trasi će koristiti sva autobuska stajališta.

Radovi će biti završeni do 18. avgusta.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00