petak, 27. novembar 2020.  15:24h
Pročitano 302 puta

Promena režima rada na dve raskrsnice zbog kvara na železničkim uređajima

JP „Urbanizam“ Pančevo obaveštava sve učesnike u saobraćaju da je usled kvara na železničkim uređajima promenjen režim drumskog saobraćaja na dve raskrsnice koje su od velikog značaja za normalno funkcionisanje saobraćaja na teritoriji grada Pančeva.

Zbog kvara na železničkim uređajima na dve raskrsnice neophodan je oprez u saobraćaju Zbog kvara na železničkim uređajima na dve raskrsnice neophodan je oprez u saobraćaju www.pixabay.com

 

Kvar na železničkim uređajima nužno je uslovio i promenu rada režima semaforskih uređaja koji regulišu postupanje učesnika u saobraćaju i to na raskrsnicama ulica Bore Stankovića – Prvomajska – Vojvođanski bulevar i Prvomajska – Stevana Šupljikca – Bavaništanski put – Miloša Obrenovića u Pančevu.

Semafori su u režimu rada „žuti treptač“, pa je na snazi režim saobraćaja koji je uređen saobraćajnim znacima. Zato je potrebna povećana opreznost svih učesnika u saobraćaju, s obzirom da su van funkcije branici kojim se zaprečuje prolazak vozila u slučaju nailaska voza, kao i svetlosna signalizacija koja najavljuje nailazak voza.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00