nedelja, 17. decembar 2023.  09:21h
Pročitano 605 puta

Gradska menadžerka Maja Vitman glasala je na svom biračkom mestu

Gradska menadžerka Grada Pančeva Maja Vitman i kandidatkinja za poslanicu na pokrajinskim izborima glasala je danas na biračkom mestu broj 39 – Dom omladine u Pančevu.

- Gradska menadžerka Grada Pančeva Maja Vitman i kandidatkinja za poslanicu na pokrajinskim izborima glasala je danas na biračkom mestu broj 39 – Dom omladine u Pančevu - Gradska menadžerka Grada Pančeva Maja Vitman i kandidatkinja za poslanicu na pokrajinskim izborima glasala je danas na biračkom mestu broj 39 – Dom omladine u Pančevu Pančevo MOJKraj

 

 

Maja Vitman je na glasanje došla u pratnji članova svoje porodice, a nakon glasanja u izjavi za medije pozvala je građane da izađu na birališta i iskoriste svoje biračko pravo.

Pozivam sve građane da ispune svoju građansku dužnost i izađu na glasanje. Današnji izbori su izbor za očuvanje mira i stabilnosti, izbor za put ekonomskog razvoja i napretka, za bolji život naše dece. Izlaskom na izbore svaki građanin pokazaće odgovornost, rekla je Maja Vitman.

 

vitman glasanje naslovna vu

 

Birališta na teritoriji Pančeva otvorena su u 7 sati i glasanje za sada protiče bez ikakvih problema.

Na teritoriji grada Pančeva s naseljenim mestima glasaće se na 74 biračkih mesta koja će biti otvorena od 7 do 20 časova. Pravo glasa ima 106.742 birača.

Građani Srbije danas glasaju za poslanike Narodne skupštine i parlamenta Vojvodine, odbornike skupštine Grada Beograda i još 64 lokalna parlamenta.  

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00