ponedeljak, 6. mart 2023.  16:41h
Pročitano 1083 puta

Sednica Skupštine grada Pančeva zakazana za 7. mart

Sednica Skupštine grada Pančeva zakazana je za utorak, 7. mart u 10 sati. Pred odbornicima, između ostalog, biće i tačka dnevnog reda: Predlog odluke o izmenama Odluke o budžetu grada Pančeva za 2023. godinu.

Sednica Skupštine grada Pančeva zakazana je za utorak, 7. mart u 10 sati Sednica Skupštine grada Pančeva zakazana je za utorak, 7. mart u 10 sati Pančevo MOJKraj/arhiva

 

Na zasedanju odbornici će razmatrati i Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije Kompleksi prosebne namene (Celina 11) u Pančevu; Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana detaljne regulacije za područje Severne industrijsko-poslovno-proizvodne zone u Pančevu; Predlog odluke o davanju saglasnosti na Nacrt Sporazuma o prenosu svojine implementiranih mera uštede energije Projekta javno-privatnog partnerstva, kao i Predlog odluke o prestanku važenja Odluke o zaštiti Spomenika prirode Stablo crvenolisne bukve u Omoljici.

Na dnevnom redu su i Izmene Finansijskog plana za 2023. godinu Kulturnog centra Pančeva, Doma omladine, Istorijskog arhiva, Zavoda za zaštitu spomenika kulture, Narodnog muzeja, Gradske biblioteke Pančevo i seoskih domova kulture, zatim Izveštaj o realizovanom planu rada i Finansijski izveštaj za 2022. godinu Regionalnog centra za talente Mihajlo Pupin iz Pančeva, ali i Plan rada i Finansijski plan Regionalnog centra za talente Mihajlo Pupin Pančevo za kalendarsku 2023. godinu.

Odbornici će razmatrati i Godišnji izveštaj o aktivnostima Lokalnog ombudsmana grada Pančeva za 2022. godinu; Godišnji izveštaj o radu Gradskog štaba za vanredne situacije grada Pančeva za 2022. godinu; Program Zdravstveno-edukativna predavanja u vrtićima, osnovnim školama i onlajn Savetovalište za mlade za 2023. godinu Doma zdravlja Pančevo; Program Ginekološka i pedijatrijska zdravstvena zaštita u naseljenim mestima za 2023. godinu Doma zdravlja Pančevo i Predlog zaključka o dostavljanju Izveštaja o projektu javno-privatnog partnerstva, za vršenje usluga rekonstrukcije i modernizacije sistema javnog osvetljenja promenom mera uštede energije sa LED tehnologijom.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00