sreda, 30. avgust 2017.  07:49h
Pročitano 2469 puta

Večeri pančevačkog rokenrola 30. i 31. avgusta

Udruženje rok muzičara Pančeva po peti put organizovaće Večeri pančevačkog rokenrola. 

Tokom dve večeri na platou Kulturnog centra od 20.30 pančevačka publika imaće prilike da čuje bendove različitih generacija i različitih žanrova koji su proizašli iz rokenrola. 

Zoran Ilić, potpredsednik Udruženja rok muzičara Pančeva podseća da je ideja da se održe „Večeri pančevačkog rokenrola“ nastala u nameri da se obeleži 50 godina od kada se svira rokenrol u Pančevu.

 

0 ilic zoran rok muzicar

 

Cilj je bio da se predstave i sve generacije koje su se bavile, ali se i danas bave rokenrolom. Nastavili smo svake godine da organizujemo sličan program i da okupljamo bendove različitih generacija. Na ovogodišnjim Večerima pančevačkog rokenrola najviše će biti autorskih bendova, a opet će biti obuhvaćeni bendovi svih generacija,  kazao je Ilić.

Osim klasičnog rokenrola danas i sutra ispred Kulturnog centra sviraće se i hard rok, pop-pank, jazz, folk-fjužn.

U sredu 30. avgusta, nastupiće bend Projekat, mladi muzičari koji sviraju džez, zatim bend Sindrom, koji su nastupili na Beer festu i sviraju pop-pank. Prve večeri sviraće i Bane Gluvakov. Prvo veče završiće se nastupom Frižidera, hard rok sastava, i nakon njih Cream bluse band, koji čine najstariji muzičari. 

U četvrtak, 31. avgusta, nastupiće bend 200+, profesori iz Gimnazije, grupa Rampa, a zatim Vlada Nedeljković. Nakon toga na scenu će izaći Kreativni nered i na kraju bend Gunj. 

Obe večeri program će početi u 20.30 ispred Kulturnog centra Pančevo.

U slučaju lošeg vremena program će biti organizovan u foajeu Kulturnog centra.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00