petak, 28. oktobar 2016.  18:08h
Pročitano 3925 puta

Sajam knjiga u dolovačkoj osnovnoj školi (FOTO)

Hol osnovne škole „Aksentije Maksimović” u Dolovu u četvrtak, 27. oktobra bio je mesto okupljanja učenika viših razreda koji su se družili uz razmenjivanje knjiga.

Učenici su doneli od kuće najmanje po dve knjige koje su rasporedili po improvizovanim štandovima od školskih klupa Učenici su doneli od kuće najmanje po dve knjige koje su rasporedili po improvizovanim štandovima od školskih klupa N.R.

Povod je svakako taj što je oktobar mesec knjige i pisane reči, a i Beogradski sajam knjiga koji se održava ovih dana. Nastavnice srpskog jezika u saradnji sa bibliotekarkom i direktorom škole odlučile su da naprave svojevrsni sajam knjiga u samoj školi.

Četvrtak je bio i učenički dan na Beogradskom sajmu a pošto škola nije mogla da obezbedi odlazak na isti za veći broj učenika, oni su upriličili svoj bazar knjiga.

 

BERZA KNJIGA.6

 

Učenici su doneli od kuće najmanje po dve knjige koje su rasporedili po improvizovanim štandovima od školskih klupa. Postojala je mogućnost razmene knjiga međusobno, što su mališani uz razgledanje i učinili. Jednu od knjiga poneli su svojim domovima, a preostale su ostavili za školsku biblioteku.

Prikupljena dela ostaće u školi, ukoliko se u međuvremenu ne javi neka druga škola kojoj su potrebnije knjige. 

U tom slučaju iz dolovačke osnovne škole će im drage volje uručiti prikupljene knjige kao poklon.

 

BERZA KNJIGA.5

Autor:  Nikola Radonjin
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00