četvrtak, 14. septembar 2023.  07:29h
Pročitano 483 puta

Dva konkursa Galerije savremene umetnosti i Kulturnog centra Pančevo

Galerija savremene umetnosti u saradnji sa Kulturnim centrom Pančeva otvorila je dva nova konkursa – prvi za izlaganje na Salonu umetnosti Pančeva, a drugi za izlaganje u galerijskim prostorima u Pančevu u narednoj godini.

Galerija savremene umetnosti u saradnji sa Kulturnim centrom Pančeva otvorila je dva nova konkursa – prvi za izlaganje na Salonu umetnosti Pančeva, a drugi za izlaganje u galerijskim prostorima u Pančevu u narednoj godini Galerija savremene umetnosti u saradnji sa Kulturnim centrom Pančeva otvorila je dva nova konkursa – prvi za izlaganje na Salonu umetnosti Pančeva, a drugi za izlaganje u galerijskim prostorima u Pančevu u narednoj godini Pančevo MOJKraj

 

 

Galerija savremene umetnosti Pančevo tradicionalno organizuje krajem oktobra Salon umetnosti Pančeva. Nekada poznat i kao Oktobarski salon, doživeće ove godine 53. izdanje. Konkurs za umetnike je otvoren do kraja septembra.

 

konkurs za salon umetnosti

 

Drugi Konkurs je konkurs za izlaganje u galerijskim prostorima naredne 2024. godine u Galeriji savremene umetnosti, galeriji „Milorad Bata Mihailovića“ i foajeu Kulturnog centra Pančevo.

 

konkurs za 2024 godinu za izlaganje

 

Više informacija o ovim konkursima svi umetnici koji žele da se prijave mogu naći na sajtu i fejsbuk stranici Galerije umetnosti, kao i na sajtu Kulturnog centra Pančeva.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00