utorak, 29. novembar 2022.  07:13h
Pročitano 209 puta

Godišnja izložba ULUP-a 30. novembra u Narodnom muzeju

Godišnja izložba ULUP-a Udruženja likovnih umetnika Pančeva biće otvorena u sredu, 30. novembra u 19 časova u Narodnom muzeju Pančevo.

Izložba koju ćete moći da pogledate revijalnog je tipa i daje građanima mogućnost da se upoznaju s likovnim i umetničkim kapacitetom udruženja Izložba koju ćete moći da pogledate revijalnog je tipa i daje građanima mogućnost da se upoznaju s likovnim i umetničkim kapacitetom udruženja Pančevo MOJKraj

 

Udruženje likovnih umetnika Pančeva - ULUP, osnovano je 1988. godine i od tada egzistira na umetničkoj sceni Pančeva. Svi članovi su ujedno i članovi reprezentativnih udruženja ULUS-a ili ULUV-a, što je i osnovni uslov za članstvo. 

Među njima ima profesora Univerziteta umetnosti, kao i izuzetnih umetnika koji su aktivni na domaćoj i međunarodnoj sceni. Udruženje likovnih umetnika Pančevo je multikulturalna zajednica, najrazličitijih likovnih izraza kako tradicionalnih, tako i savremenih. 

Izložba koju ćete moći da pogledate revijalnog je tipa i daje građanima mogućnost da se upoznaju s likovnim i umetničkim kapacitetom udruženja.

izlozb au pancwevu

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00