utorak, 8. novembar 2022.  16:49h
Pročitano 818 puta

Promocija knjige "Ukusi Deliblatske peščare - gastronomsko nasleđe"

Promocija knjige "Ukusi Deliblatske peščare - gastronomsko nasleđe" biće organizovana u sredu, 9. novembra u 18 časova u Svečanoj sali Narodnog muzeja Pančevo.

Zajednički istraživački projekat Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka iz Beograda i Narodnog muzeja Pančevo rezultirao je novom knjigom "Ukusi Deliblatske peščare - gastronomsko nasleđe" Zajednički istraživački projekat Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka iz Beograda i Narodnog muzeja Pančevo rezultirao je novom knjigom "Ukusi Deliblatske peščare - gastronomsko nasleđe" Pančevo MOJKraj

 

Zajednički istraživački projekat Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka iz Beograda i Narodnog muzeja Pančevo rezultirao je novom knjigom "Ukusi Deliblatske peščare - gastronomsko nasleđe".

Urednik knjige je politikolog i istraživač Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka Dejan Zagorac. Doprinos terenskim istraživanjima dali su i stručnjaci iz Narodnog muzeja Pančevo, etnolog Aleksandra Jakovljević, istoričar Srđan Božović i fotograf Radovan Đerić. 

Osim njih u projektu su učestvovali i Zavod za zaštitu spomenika kulture u Pančevu, Klaster Deliblatska peščara, udruženje žena "Novoseljanke" iz Banatskog Novog Sela i mnogi mnogi drugi.

 

 narodni muzej 9 novembar

 

Knjiga je nedavno promovisana predstavnicima medija u Muzeju i u Deliblatu u organizaciji Narodnog muzeja Pančevo, ZAPROKULA-a i Klastera Deliblatska peščara.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00